Блог

Sofia Sport & Healthy Life 2015 предизвиква нов начин на мислене и действие

Sofia Sport & Healthy Life 2015 предизвиква нов начин на мислене и действие Източник: Виа Експо

Спортът и здравето са две теми, които са тясно свързани и вълнуват все повече хора. За някои те са начин на живот, за други - страст, за трети – бизнес.

Тази есен за първи път ще се проведе изложението Sofia Sport & Healthy Life от 15-ти до 17-ти октомври в НДК. „За да подобрим своето ментално и физическо здраве, за да се чувстваме по-щастливи и да работим по-ефективно, упражняването на спортни активности и употребата на здравословни продукти се превръщат в адекватен отговор на динамичното ни ежедневие.“ - споделят организаторите от Виа Експо. Целевата публика е бизнесът, защото той има нужда от подобна платформа за иницииране на нови контакти, и крайните клиенти, които ще се информират за новостите на пазара и ще се вдъхновят за “здравословна“ промяна.

Кои фирми ще срещнете на Sofia Sport & Healthy Life? Аксон България, Русе Спорт, Ivan, Екстрем спорт, PaviFLEX, AllSport, Кей Дифужън, Натурални продукти, Genetic-test, Ведра Интернешънъл, Лечител, Фитофарма, Велохит и др. са сред изложителите.

Те ще покажат спортна екипировка за футбол, волейбол, баскетбол, хандбал, лека атлетика, обувки, оборудване за фитнес площадки и зали, стоки за туризъм и къмпингуване, топки, раници, чанти, велосипеди, ортези и др.

Безспорни са ползите от приемането на хранителни и минерални добавки, натурални и биохрани и напитки. Ще видим разнообразие от продукти, съдържащи колаген, Алое Вера, бирена мая, както и такива, обогатени с екстракт от чудотворните  гъби Ганодерма Луцидум, Мейтаке, Шийтаке, Херициум, Агарик блазей и др., които имат благотворно въздействие върху жизнения тонус и имунитета, имат лечебен ефект срещу редица болести. Интерес ще предизвикат и разкрасяващите средства - крем за лице, лосион за тяло и таблетки с хиалуронова киселина, Q10 и други ценни съставки. Преходът в сезоните, както и стресовото ежедневие предизвикват емоционален дисбаланс. Sofia Sport & Healthy Life ще представи решение за справяне с този проблем - екстракти от цветни есенции, както и лечебни програми за отслабване. Дипломирани кинезитерапевти ще демонстрират профилактично-възстановителна програма за подобряване психическия и физическия комфорт на служителя в работната му среда.

Естеството на темите спорт и здраве предполага и доза емоция. За това са се погрижили организаторите от Виа Експо. Симона Пейчева, Евгени Иванов и Тереза Маринова са трима успешни български спортисти. Освен че ще раздават автографи  на своите фенове, те ще се включат в съпътстващата програма. На територията на демонстрационната зона ASEM Group Ltd. ще представи превантивна и лечебно изправителна гимнастика, подходяща за деца и подрастващи. Малките, но големи надежди от „Си Ви Спорт“ ще разкрият красотата на художествената гимнастика.

Посетителите на изложението ще могат да видят демонстрации на йога, фехтовка, самба, екстремни спортове, лонгборд, kangoo и др. Паралелно ще се проведат няколко презентации с теми: електрически велосипеди, как работи спонсорството в спорта, иновациите в туристическите обувки.

Стартът на Sofia Sport & Healthy Life е продиктуван от положителните тенденции, свързани с повече спортуващи и грижещи се за здравето си хора. Независимо дали сте в бизнеса, спортист / турист- любител, или човек, който има намерение да промени здравословния си статус, събитието ще „събуди“ нов начин на мислене и поведение.

Zdravoslovno.com e партньор на събитието.

За повече информация: www.viaexpo.com