Блог

Спорт и здраве – двете теми влизат едновременно във формат "изложение"

Спорт и здраве – двете теми влизат едновременно във формат "изложение" Източник: Виа Експо
Все повече българи подобряват своите хранителни навици и започват да спортуват.

В духа на новите тенденции от 15-ти до 17-ти октомври в НДК, София, Виа Експо организира Sofia Sport & Healthy Life 2015. За първи път темите спорт и здраве влизат заедно във формат на изложение. Проявата получи институционалната подкрепа на Столична община (Европейска столица на спорта за 2018 г.) и Zdravoslovno.com e сред партньорите.

Мотото на изложението "Ново поле за изява на бизнеса, вдъхновение за хората" обяснява и неговата цел: да предложи платформа за професионални контакти между производители, вносители и търговци, да отличи новите продукти на пазара и да запознае българските потребители с тях.

В рамките на изложението ще бъдат популяризирани здравословни хранителни добавки, извлечени от природата, продукт с колаген за здраве и красота, нови методи за бързо възстановяване и лечение на травми, програми за хранене и отслабване. Sofia Sport & Healthy Life 2015 обхваща направленията био- и натурални храни, козметика, диетични и лечебни храни, холистично здраве, органичен текстил и др.

Изложителите ще покажат оборудване за стадиони, открити площадки и фитнес зали, училища и детски градини, съоръжения за рехабилитация, испански спортни настилки. Наред с традиционните стоки за спорт – облекла и обувки, екипировки, топки, раници и чанти, постелки и аксесоари за йога, посетителите ще видят продукти на чуждестранни фирми: високотехнологични стелки, ортези, възглавнички за нормализиране на рH баланса, изотонични напитки за хидратация и повишаване на издръжливостта по време на спорни занимания. Сред изложбените експонати ще има и стоки за туризъм и екстремни спортове, които придобиват все повече популярност у нас. В рамките на изложението австрийска компания ще покаже резервационна система за хотели и покупка на карти за ски съоръжения. Ако пред нас стои въпросът какъв тип спорт да практикуваме или се питаме дали сме предразположени към някакви заболявания, иновативен биометричен тест може да ни даде отговори.

Изложението е насочено към крайни клиенти и посетители с бизнес интерес: търговци, представители на търговски вериги, спортни федерации и дружества, проектанти, архитекти и инвеститори, общини, строителни фирми, собственици и управители на фитнес и SPA центрове, хотели, козметични салони, ресторанти, биомагазини, дрогерии, аптеки др.

За повече информация: www.viaexpo.com