Блог

Темите спорт и здраве в полезрението на изложение

Темите спорт и здраве в полезрението на изложение Източник: Виа Експо

За втора поредна година ще се проведе изложението Sofia Sport & Healthy Life от 13-ти до 15-ти октомври в София. Целта на организаторите от Виа Експо е да срещнат производители, вносители и търговци. Те ще имат възможност да представят най-новото от своята продуктова гама и да проучат пазара. Посетителите ще бъдат както бизнес клиенти, така и крайни потребители.

От Виа Експо отчитат като положителна тенденция промяната на потребителската култура в България към посока нарастващо търсене на натурални и био продукти. От друга страна, ръстът на инвестициите в спортна инфраструктура и интересът от световни спортни брандове да присъстват на нашия пазар насърчават развитието на спорта като бизнес, но и като начин на живот. Именно тези процеси карат организаторите да обединят двете теми спорт и здраве в едно събитие. 

Фирми, които заявят участие до 1-ви август ползват 10 % отстъпка


Профил на изложителите

•    Спортна и туристическа екипировка, оборудване, аксесоари
•    Услуги: спортно-възстановителни процедури, обучения, застраховки и разнообразни спортни дейности
•    Органични храни и напитки; Натурални и диетични храни и напитки; Супер храни;  Витамини и минерални добавки; Хранителни добавки и билкови препарати; Натурална и органична козметика; Органични продукти: текстил, облекло; Холистично здраве; Хомеопатия и др.

Събитието през 2015

•    Директни изложители от България, Италия, Испания
•    Представени брандове на производители от Австрия, България, Германия, Испания, Италия, Полша, Словения, Франция, Чехия и др. Сред тях бяха: ASICS, Alpina, Eastpak, GIVOVA, Mikasa, Collagen Pro-Active, Rooibos, Theresienoil и др.
•    Колективно участие на Българска асоциация биопродукти
•    Колективно участие на фермери на щанда на Дружеството за защита на птиците
•    Изложбата бе посетена от търговци и дистрибутори, представители на хотели, фитнес и SPA центрове, учебни заведения, медицински центрове, строителни фирми, спортни клубове, биомагазини, дрогерии, крайни клиенти и др.

За повече информация:

Zdravoslovno.com e медиен партньор на Sofia Sport & Healthy Life