Блог

"MOVE" - интерактивни онлайн сесии за здраве, движение и спорт

"MOVE" - интерактивни онлайн сесии за здраве, движение и спорт Източник: www.careershow.bg

Целодневно виртуално събитие за спорт, здравословно хранене и здраве провежда водещата кариерна общност за професионално и личностно развитие - Career Show. Събитието MOVE ще се проведе напълно безплатно на 24 юни онлайн и на живо в Борисова градина. На събитието всички участници ще получат полезни съвети за изграждане на здравословни навици, които успешно да прилагат дори в най-натоварените работни дни.

“MOVE е събитие, което напомня за важността на физическата активност и качествената почивка в условия на висок стрес. Средата, в която живеем и работим, се изменя динамично. Неминуемо, нашите навици се изменят заедно с нея. Физическата активност е изместена от фокуса на работното ежедневие за сметка на психическото натоварване. MOVE цели да напомни на участниците, че за да са мотивирани и продуктивни, е нужно преди всичко да се погрижат за тонуса на тялото и спокойствието на ума си и да им даде насоки как да го направят”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Участниците в събитието ще чуят съвети от експерти в областта на здравословното хранене, фитнес и уелнес индустрията и източната философия. Програмата на MOVE включва разнообразни физически активности и практики за балансиране на ума и тялото, които успешно могат да бъдат прилагани у дома. За тези, които предпочитат спорта на открито, Lunch Break Movement са подготвили тренировка на живо в Борисова градина, София. По този начин всеки участник може да извлече максимална полза за комплексното си здраве, съобразена с личните му предпочитания - от функционални тренировки и научна психология, до йога, дихателни практики и медитация.

Програмата на събитието може да намерите ТУК.


MOVE е част от събитията в календара на водещата кариерна общност за професионално и личностно развитие - Career Show. Общността събира квалифицирани специалисти, търсещи развитие, надграждане на уменията и кариерни възможности. Всеки участник в общността получава достъп до най-мащабното кариерно събитие в България - Career Show 2021, на което ежегодно присъстват най-добрите работодатели в Европа. В допълнение участниците в общността могат да се включат в ежемесечни активности, насочени към различни аспекти на професионалното усъвършенстване и пълноценния личен живот.


Виж още:
>>> Диета за изгаряне на излишните килограми
>>> Какви храни включва диетата на българина и откъде идват калориите в менюто ни?
>>> Хранителен режим и здравословно меню за една седмица