Блог

HAPPY WEEK – модерният начин за активна еко здравословна почивка

HAPPY WEEK – модерният начин за активна еко здравословна почивка Източник: EcoHealthStyle

EcoHealthStyle HAPPY WEEK е нова ‪‎концепция‬ за почивка, която комбинира приятните моменти с възможността да се погрижите за ‪здравето‬ си.

Какво представлява еко здравословната почивка?

EcoHealthStyle е иновативна концепция за здраве, младост и дълголетие, интегрираща съвременната конвенционална и алтернативна медицина, хранителни режими, двигателна активност и стил на живот, които са в състояние да препрограмират генетично закодираните регулаторни механизми, да стимулират и поддържат неизчерпаемия вроден оздравителен потенциал на човешкия организъм.

Кога и къде се провежда?

EcoHealthStyle HAPPY WEEK се провежда веднъж месечно в спа хотел „НЕВЯСТАТА“ – Пампорово. Мястото, на което е разположен комплексът, е известно с рядък климатичен феномен чист планински “родопски въздух” с отрицателна йонизация, благоприятен за лечение, възстановяване и профилактика на много състояния свързани с нервната, дихателната, сърдечносъдовата и имунна система на човешкия организъм.

Какво я прави уникална?

EcoHealthStyle е цялостна завършена система, която съчетава терапевтични хомеопатични, хранителни, двигателни и психологични програми за пречистване, отслабване, обновяване, възстановяване, релакс и баланс.

HAPPY WEEK в спа хотел „Невястата“, в сърцето на Родопите включва:
  • Консултация и контрол на здравословното състояние от висококвалифициран лекарски екип- специалисти по ‪‎неврология‬, ‪‎вътрешни болести, кардиология‬, хомеопатия‬, диетология и дерматология, биорезонансна диагностика и лабораторен анализ ‬
  • Специално изготвен хранителен режим и еко здравословно меню от 3 основни хранения – закуска, обяд и вечеря и 2 междинни, приготвено от екологично подбрани биопродукти, по специална технология, професионално разработена от екипа на EcoHealthStyle, прецизирано от лекар-диетолог за калорийност, грамаж и хранителна стойност
  • Двигателен режим, спорт и забавления: йога и дихателни упражнения, релаксационни техники, походи и разходки сред природата
  • Вечерни интерактивни занимания - ателиета, танци, игри, филми, шоу
  • Лекции и  беседи, свързани с грижата за здравето и духа
  • Спа + процедури за красота и младост
  • Астрологична здравна и бизнес прогноза

Подарете си една щастлива седмица с еко здравословната програма „HAPPY WEEK” от 12-ти до 19-ти февруари 2016!
Насладете се на един прекрасен 14-ти февруари в Пампорово! Направете Вашата HAPPY WEEK резервация до 31-ви януари и се възползвайте от 20% отстъпка!


За повече информация и резервации посетете сайта на EcoHealthStyle - www.ehs.bg

или се свържете с нас на телефон 0988 344 666.

Следете EcoHealthStyle във Facebook, за да научавате първи за игри, промоции, новини и предостоящи събития!